Condorelli
A szicíliai cukrászat története 1933-ig nyúlik vissza, amikor Francesco Condorelli megnyitotta az első cukrászdáját nagyapja egykori házában, miután kitanulta a mesterséget Catania legjobb cukrászainál. 1965-ben hosszas kísérletezés után született meg egyedülálló és ma már világhírű nugátkülöngességük receptje. Azóta a családi vállalkozás folyamatosan növekszik, és jelenleg a világ 27 országába exportál. Mi elhoztuk Magyarországra a szicíliai cukrászművészet remekét.
3
termék
1
3
Raktáron
Márka
:
Condorelli
Kiszerelés
:
250 g
41
5 950 Ft
3 500 Ft
Egységár: 14 000 Ft/kg
Nem vásárolható!
Nincs raktáron
Márka
:
Condorelli
Kiszerelés
:
130 g
10
3 300 Ft
2 970 Ft
Egységár: 22 846 Ft/kg
Nincs raktáron
Márka
:
Condorelli
Kiszerelés
:
400 g
12 800 Ft
Egységár: 32 000 Ft/kg